Jäsenhuone|TyöhuoneMVVåra Sponsorer - Meidän tukijat

Otteluselostuksia

24.1.2014 Stefan N

Sibbo-Vargarnan miesten joukkue jatkaa vahvaa esitystä miesten kolmosarjassa

Sibbo-Varganarnan miehet ovat jatkaneet hyvää kautta 2013-2014 kolmosarjassa ja viimeiset kolme peliä ovat päättyneet selviin 3-0 voittoihin. Tiistaina kaatui Tapanilan Erä tunnin pelin jälkeen kotisalissa. Joukkue vahvistui 3 pelaajalla syksyllä ja joukkueen yhteispeli on paraantunut sen verran, että keväällä on jo luvassa hyviä pelejä myös lohkon kärkijoukkueita vastaan. S-V on tällä hetkellä omassa lohkossaan neljäntenä ja helmikuun alussa vastaan tulevat lohkokakkonen ja -kolmonen, joten tiedossa on jännittäviä otteluita. Seuraava kotipeli pelataan tiistaina 4.2 klo 20:30 Sipoon koulukeskuksessa. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan kotijoukkuetta voittoon

 

12.2. Marika Mentula

Sibbo-Vargarnan naiset varmistivat runkosarjassa lohkonsa voiton ja samalla pääsyn ykkössarjan karsintoihin.

Naisten 2-sarjajoukkueen runkosarjan lohkovoitto oli tiukan työn takana. SV:n naiset olivat sarjakärjessä kun 2 ottelua oli jäljellä, mutta häviö sarjan häntäpään Naarasleijonia vastaan oli vaarantaa ykkössijan. Sunnuntain kotiottelussa sipoolaisnaisilla ei tuntunut onnistuvan mikään. Aloitusten vastaanotto takkuili, passeissa ja hyökkäyksissä tuli tukku virheitä ja syötöissäkin tuli luvattoman monta epäonnistumista. Peli oli tahdotonta ja liikkuvuus huonoa. Tuloksena kirvelevä 0-3 tappio. Naarasleijonilta nähtiin taas vastaavasti kauden parasta peliä.

Tiistain ottelu Laajasalon Voimaa vastaan muodostui siis ratkaisevaksi sillä Espoo-Lentis nappasi sunnuntaina sarjakärjen paikan paremman eräsuhteen voimin.  SV:n naiset olivat siis pakkovoiton edessä tiistaina. Laajasalossa nähtiin erilainen ja ryhdistäytynyt joukkue, nyt voitontahtoa löytyi kaikilta ja peli oli ajoittain jopa sellaista johon valmentajakin oli tyytyväinen. SV voitti selkein lukemin 0-3.

14 pelin jälkeen sipoolaisnaisten saldona on 11 voittoa ja 3 häviötä, joka oikeuttaa sarjakärkeen ja pääsyyn ykkössarjan karsintoihin. Runkosarjassa 2-sarjatasolla on 9 lohkoa, joista lohkovoittajat jaetaan kolmen joukkueen lohkoihin, joissa pelataan 1-sarjan nousuturnaus. Joukkueet jaetaan maantieteellisesti kolmeen lohkoon ja turnauksissa joukkueet pelaavat 1-kertaisen sarjan ja jokaisen turnauksen kaksi parasta joukkuetta nousee 1-sarjaan (yht. 6 joukkuetta). Nousuturnaus pelataan 16.3. eli edessä on yli 4 viikon tauko, jonka aikana on pidettävä pelituntumaa yllä. Naisten joukkueen sisältä ei tästä heru kiitosta lentopalloliitolle, joka ei tehnyt taukoa järkevän mittaiseksi. Noin usean viikon tauko ei hyödytä ketään, tosin samanlainen tilanne on muillakin nousukarsijoilla.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 4.2. Marika Mentula

 

Sibbo-Vargarnan lentopallon miesten kakkosjoukkue karsii noususta 4. sarjaan.

Sibbo-Vargarnan miesten taival karsintasarjassa alkoi tammikuussa tappioilla, Mäntsälää, Askolaa ja Röhkön Kaatajia vastaan. Muutaman tappion jälkeen miehet ryhdistäytyivät.

Kotipeli Keimolaan Kaikua vastaan sunnuntaina 3.2. oli tasainen peli. Erien alut olivat varsinkin tiukkoja, kumpikaan joukkueista ei saanut pistekaulaa aikaiseksi. Sibbo-Vargarnalla oli kuitenkin enemmän tahtoa voittaa erät saatiin hoidettua kotiin. SV:n riveihin oli saatu vahvistukseksi Fredrik "Botte" Selen. Botte on kokenut sipoolainen yleispelaaja jonka merkitys korostui tiukoissa tilanteissa, jotka SV:n miehet saivat käännettyä eduksensa. Tuloksena puhdas 3-0 voitto erälukemin (25-22,25-21,25-23).

Tiistaina 5.2. miehet matkasivat Artjärvelle vierasotteluun Ahjoa vastaan. Miehet olivat käyneet siellä myös syksyllä tuomisinaan kirvelevä tappio. Ilmassa siis oli revanssin makua, ja sisuuntuneiden sipoolaisten mielessä ainoastaan voitto. Kahdessa ensimmäisessä erässä ei pallo pomppinut sipoolaisille, virheitä tuli suuri määrä ja vastustaja sai erät nimiinsä. Kolmannessa erässä tapahtui ratkaiseva käänne, Sipoon torjunta heräsi kuin unesta ja alkoi poimia pisteitä toisensa perään. Päätorjujana toimi Mikael Gustafsson, jonka torjunnan läpi ei lipsunut yhtään palloa. Tämä vei itsetunnon Artjärven hyökkäyspelistä ja SV voitti viisieräisen ottelun hienosti 2-3 (25-18,25-19,21-25,19-25,11-15).

Sibbo-Vargarnan lentopallon naisten ykkösjoukkue voiton päässä 2-sarjan lohkovoitosta.

SVn naiset jatkavat vakuuttavasti sarjakärjessä, kun otteluita on enää 2 jäljellä. Sarjataulukossa seuraavalla, Espoo-Lentiksellä on 4 tappiota, sipoolaiset ovat vastaavasti hävinneet 12 ottelusta 2. Tammikuun esitykset ovat olleet ailahtelevia. Vuosi alkoi kotitappiolla Korson Vetoa vastaan suoraan kolmessa erässä. PuMa2 ja Kiri-60 taas voitettiin rutiinilla, molemmat lukemin 3-1. Seuraava kotiottelu "naarassusilla" on Helsingin Naarasleijonia vastaan sunnuntaina 9.2. Sipoon Koulukeskuksessa. Tervetuloa kannustamaan naiset voittoon!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 1 OTTELUT

8.1 Stefan Nymander

SV M1 - KaVe 4.1.2008. Tulos 0-3 (17-25, 20-25, 19-25)

Sibbo Vargarnan miesten 1-joukkue kävi perjantaina Kotkassa asti pelaamassa vierasottelua. Kotijoukkue KaVe oli tällä kertaa tyly vastustaja ja Sibbo Vargarna hävisi ottelunsa suoraan kolmessa erässä. Joukkueen kokoonpanosta puuttuivat tällä kertaa yleispelaajat ja ensimmäisessä erässä joukkeella oli suuria ongelmia vastustajan aloitussyöttöjen kanssa. Omat aloitussyötöt olivat monasti liian helpot, joten kotijoukkeella ei ollut suurempia ongelmia ohittaa S-V:n torjuntaa ja kenttäpuolustusta. S-V:n peli parani selvästi loppua kohden ja Robert Skogsterin passit olivat kohdallaan, mutta S-V ei kyennyt erävoittoon asti, joten ottelu päättyi 3-0 häviöön.

SV M1 - Speedo 6.1. Tulos 1-3 (25-20, 22-25, 19-25, 16-25)

Sunnuntaina Sibbo Vargarnan miesten 1-joukkue kohtasi kotisalissaan nurmijärveläisen Speedon. Kotijoukkue aloitti ottelun pirteästi ja meni heti ensimmäisessä syöttövuorossaan 6-1 johtoon. S-V:n hyvä peli jatkui erän loppuun asti, vaikka vastustaja välillä pääsikin 2 pisteen tuntumaan. Hyvästä alusta ja erävoitosta huolimatta kotijoukke ei pystynyt pitämään omia virheitään kurissa, joten vierasjoukkue pääsi varmemmalla pelillä viemään seuraavat 3 erää ja samoin koko ottelun 3-1. S-V:n joukkueen heikkous on tällä hetkellä kenttäpuolustus ja sunnuntaina nähtiin monia hyviä suorituksia torjunnoissa ja hyökkäyksissä, mutta ottelun ratkaisuvaiheissa kenttäpuolustus petti ja vastustajat saivat monta ns. helppoa pistettä. Seuraava kotiottelu pelataan maanantaina 14.1 klo 20.30 Sipoon Koulukeskuksessa.

 

5.1. Marika Mentula

KeiKa turnaus 5.1.2008.

SV:n naisten ykkösjoukkue otti hienon turnausvoiton Vantaalla Keimolan Kaiku -turnauksessa naisten A-sarjassa 5.1.2008. Tie voittoon ei kuitenkaan sujunut tappioitta. Alkuerien ensimmäiseksi vastukseksi asettui Espoo-Lentis, jota vastaan sipoolaisnaiset olivat pelanneet jo useamman kerran, aina SV:n vieden voiton. Tällä kertaa taisto päättyi hienosti pelanneiden espoolaisten voittoon erin 0-2. Peli ei ollut sipoolaisten parasta, ja pitkä pelitauko näkyi esityksissä. Kaksi seuraavaa ottelua SV vei kuitenkin helposti nimiinsä ja näin sijoittui alkuerän toiseksi.

Loppuotteluihin selvisi 4 joukkuetta: Espoo-Lentis, Hausjärven Palloveikot, Helsingin Kiri-60 ja Sibbo Vargarna. Ottelu Kiri-60 vastaan oli yksi SV:n hienoimmista kauden esityksistä ja vastustaja sai kahdessä erässä ainoastaan 19 pistettä. Ottelun voitettuaan sipoolaisnaiset pääsivät finaaliin, jossa vastustajaksi saatiin alkuerissä kohdattu Espoo-Lentis. Ennakkotunnelmissa oli siis revanssin makua. Veikka Espoon nuori joukkue taisteli vakuuttavasti, oli SV:n naisilla enemmän tahtoa voittaa ja upean esityksen jälkeen sipoolaiset pokkasivat turnausvoiton.

Keimolan Kaiku oli järjestänyt hyvän turnauksen, josta saatiin tärkeätä harjoitusta kevään pelejä silmällä pitäen.

 

KeiKa-turnaus 6.1.2008

Tiukan loppuottelun jälkeen SV:n naisten 2-joukkue sai tyytyä toiseen sijaan KeiKa-turnauksen B-sarjassa 6.1.2008. Turnauksen alussa pelaajia taisi vaivata pelaamattomuus, mikä myös näkyi tuloksissa. Kaikki SV:n alkulohkon pelit pättyivät tasatulokseen. Vasta välierissä Vihdin Iskua vastaan alkoi peli luistaa, ja finaalipaikka otettiinkin selkein lukemin 2-0 (25-11, 25-11). Loppuottelun hienon taistelun jälkeen SV:n voitti kuitenkin Siltamäen Sopu, lukemin 2-1 (27-25, 20-25, 15-13).

Turnaus oli hyvää harjoitusta tulevaa kevätkautta varten jolloin SV:n naisten 2-joukkue pelaa naisten karsintasarjaa, tavoitellen 3-sarjapaikkaa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 51 OTTELUT

SV M2 - Puk Ns Urh 17.12.2007. Tulos 3-0.
Pukkilan nuorisoseuran Urheilijoita vastaan pelattu syyskauden viimeinen peli hoitui kotiin helposti lukemin 3-0. SV:n kakkosjoukkueen ei paljoa tarvinnut väläytellä osaamistaan Pukkilan voittamiseen. Torjuntapeli oli avain voittoon ja Mikael Gustafsson ja Juhana Hyrkkänen onnistuivat torjumaan vastustajan hyökkäykset tehokkaasti. Maanantain pelin voitolla varmistui 5-sarjan toinen sija ja pääsy palamaan sarjanoususta keväällä. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 50 OTTELUT

SV N1 - VESA 16.12.2007. Tulos 3-1 (25-27,25-12,25-20,25-14)
Naisten ykkösjoukkue mitteli Töölön Vesaa vastaan koulukeskuksen liikuntasalissa lähes kuukauden mittaisen ottelutauon jälkeen. Sekä pelaamattomuus että heikko osallistujamäärä harjoituksissa vaikutti selkeästi pelaamiseen, joten sipoolaisnaisten oli vaikea saada rytmiä päälle ja virheiden määrä oli turhan runsas. Joukkueiden taitotasossa oli kuitenkin selvä ero, joten ryhdistäydyttyään SV voitti 3 viimeistä erää selkein lukemin. Voittaminen tuntuu olevan vähälläkin treenimäärällä sipoolaisille helpohkoa vielä kakkossarjassa, mutta harjoittelemattomuus saattaa kostautua jatkopeleissä keväällä.

SV M1 - PiTa 16.12.2007. Tulos 0-3 (24-26,20-25,16-25)
Miesten 3-sarjajoukkue kärsi tappion kotiottelussa Pitäjänmäen Tarmoa vastaan suoraan lukemin 0-3. Vielä ensimmäisessä erässä sipoolaismiehet pysyivät PiTan tahdissa ja kamppailivat erävoitosta rinta rinnan, mutta valitettavasti vierasjoukkue veti pidemmän korren ja voitti erän tiukasti 24-26. Toisessa erässä SV:n miesten selkäranka tuntui katkeavan ja kolmas erä oli enää läpihuutojuttu PiTa:lle. SV:n kenttäpuolustuksessa oli aukkoja ja vastuunkantajia ei oikein tuntunut pelistä löytyvän. Myös SV:n miehet kärsii harjoittelun puutteesta, mutta vielä suurempi ongelma ongelma on valmentajan puute, joka saisi peliin ryhtiä ja selkeyttä. Taitoa kuitenkin miehiltä löytyy.

PuMa 2 - SV M2 11.12.2007. Tulos 3-2 (25-21,25-22,21-25,16-25,15-12)
Miesten kakkosjoukkue kärsi Puistolassa PuMaa vastaan kauden toisen tappionsa. Peli oli sipoolaismiesten mielestä voitettavissa, mutta osasyynä häviöön oli usean pelaajan kärsimä flunssa. SV sai juuri ja juuri 6 pelajaa mukaan matkaan, jotka taistelivat urheasti. Voimat eivät ihan riittäneet voittoon asti, joten häviö tuli lukemin 2-3 ennätyspitkässä ottelussa. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 47 OTTELUT

SV M1- LaVo M2 27.11.2007. Tulos 3-2 (24-26,25-21,23-25,25-18,15-13).
Varsin tiukaksi mittelöksi osoittautui miesten kolmossarjan joukkueen kohtaaminen Laajasalon Voimaa vastaan Sipoon koulukeskuksessa tiistaina. Torjunnassa ja kenttäpuolustuksessa eivät sipoolaismiehet väläytelleet, eivätkä hyökkäyksetkään olleet terävimmillään. Jännitystä pidettiin yllä viidenteen erään asti, jonka puolessa välissä Laajasalon passari loukkaantui. Siitä huolimatta vieraat taistelivat urheasti viime pisteille asti, mutta S-V sai onneksi käännettyä erän omiin nimiinsä. Kotijoukkueen riveistä ei montaa positiivista kommenttia omasta pelistä irronnut, mutta yleisö oli kuitenkin sen verran valppaana, että malttoi tehdä statistiikkaa - Jussi Koskinen hyökkäsi keskeltä 100%:n tehoilla. Onneksi tyylipisteitä ei jaella ja voitto on aina voitto, ja tämän ansioista S-V:n miesten ykkösjoukkue pitää tukevasti paikkaa sarjan keskivaiheilla, viidellä voitolla ja neljällä häviöllä.

SV N2 - LaVo N4 25.11.2007. Tulos 3-0 (25-8,25-18,25-18).
Naisten 4-sarjajoukkue voitti Laajasalon Voiman helposti 3-0. Ottelu kulki sipoolaisten tahdissa alusta alkaen ja lopputulos oli lähes selviö ensimmäisen erän jälkeen, jossa Marina Forsström syötti pitkän, 16 pisteen syöttöputken. Syöttöputki katkesi SV:n johtaessa 17-1. Erä päättyi lopulta muutaman helpon virheen johdosta lukeemaan 25-8. Joukkueemme juniorit ovat kehittyneet muutaman kuukauden sisällä huimin harppauksin, varsinkin puolustuspelissä. Tänään onnistuivat keskipelaajana Aura Kontio, yleispelaajina Emilia Eklund ja Aino Visuri. Viimeisen erän loppumetrit hoidettiin lähes puhtaasti juniorivoimin.

PiIsku - SV M2 22.11.2007. Tulos 0-3 (19-25,17-25,14-25).
Miesten 5-sarjajoukkue kävi nappaamassa vierasvoiton Pihlajanmäen Iskua vastaan suoraan kolmessa erässä.  Peli oli Sibbo-Vargarnan hallinnassa alusta asti, kotijoukkueen hermoillessa ja tehdessä helppoja virheitä. Sipoolaisten voitto perustui tiiviiseen kenttäpuolustukseen ja mainiohin torjuntoihin. Hyökkäyksessä onnistuivat Markus Tolvanen ja Risto Teerikangas erinomaisesti.    

Molemmat S-V:n kakkosjoukkueet jatkavat sarjataulukossa toisella sijalla.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 46 OTTELUT

*SV N1 - Espoo Lentis 18.11.2007. Tulos 3-2 (23-25,25-14,7-25,25-21,15-9).
Espoolaisnuoret saapuivat Sipooseen naisten kakkossarjajoukkueen vieraiksi loistavalla asenteella sekä hyvällä ja rohkealla pelillä, S-V:tä taas vaivasi esitysten ailahtelu. Espoo Lentis pelasi tasaisen varmasti, ja varsinkin syötön vastaanotto kulki ajoittain todella mallikkaasti (osin ehkä S-V:n helppojen syöttöjen ansiosta), jolloin Espoo pääsi pyörittämään hyökkäyspeliä monipuolisesti. Ottelu kulki kuin vuoristorata, välillä mentiin kovaa ja korkealla, välillä taas syöksyttiin alas vielä lujempaa. Vuoristorata päättyi kuitenkin S-V:n eduksi ja trillerimäinen ottelu siis päättyi voittoon. Tylsäksi peliä ei voinut moittia, ja positiivista oli se että vaikka välillä käytiin pohjalla, niin sieltä noustiin hyvällä sykkeellä takaisin ja ottelu päätettiin voitoksi. Kahdessa viimeisessä erässä Pamela Mäenpää ja Johanna Katila saivat vastustajan nelospaikan hyökkäykset hienosti kiinni, molemmilta nähtiin hyvä peli! Ykkösnyrkkimme on sarjakärjessä seitsämän voiton ja yhden häviön myötä. Sipoolaisnaiset kohtaavat PuMa Volleyn Puistolassa tiistaina 27.11.2007, seuraavaa kotiottelua saamme odottaa aina 16.12. saakka.

* SV M1 - IVU 18.11.2007. Tulos 3-1 (25-18,18-25,25-15,26-24).
Parin viikon mittaisen ottelutauon jälkeen Sibbo-Vargarnan miesten 3-sarjajoukkue kohtasi kotisalissa Itä-Vantaan Urheilijat. Vastustajajoukkue ei ollut vielä tällä kaudella avannut pistetiliään, joten kotijoukkue odotti ns. helppoa voittoa. Toisin oli käydä - vastustajia ei koskaan kannata aliarvioida! Ensimmäinen erä oli helppo ja kotijoukkue vei sen nimiinsä 25-18 ilman suurempia vaikeuksia. Tämän jälkeen sitten ottelun taso laski ja kotijoukkue sortui aivan liian moniin helppoihin virheisiin ja toisen erän S-V hävisikin sitten 18-25. Kolmannessa erässä nähtiin sisuuntunut joukkue ja vastustajalla oli vaikeuksia saada aloitukset nousemaan, joten S-V kirjasi sen helposti omiin nimiinsä 25-15. Neljäs erä oli kotijoukkeelta aikalailla puurtamista ja vastustaja meinasi jo erän alkupuolella karata erävoittoon, mutta S-V:n huomattavasti kokeneemmasta joukkuesta löytyi tahtoa viedä erän nimiinsä 26-24 ja siten koko ottelun 3-1. Bo-Johan Weckman ja Victor Ziolkowski pelasivat vakuuttavasti, mutta muut pelajaat eivät tällä kertaa yltäneet omaan tasoonsa. Miesten 3-sarja joukkeella on nyt takanaan 4 voittoa ja 4 tappiota. Seuraavan kotiottelun miehet pelaavat Koulukeskuksessa tiistaina 27.11 klo 18.30.

* SV M2 - Korson Kaiku. Tulos 3-0 (25-22,25-11,25-13).
Miesten 5-sarjajoukkueen kotipeli Korson Kaikua vastaan päättyi kauden helpoimpaan voittoon. Kakkosjoukkueen yhteispeli on alkanut toimia hyvin ja siten koko kausi on sujunut mallikkasti. Sipoolaiset ovat voittaneet 4 peliä viidestä ja jos tahti säilyy samana, matka jatkuu noususarjaan, johon pääsee 4 parasta joukkuetta kustakin lohkosta. Tämän hetkinen sija sarjataulukossa on kolmas.

* KoVe - SV N2. 18.11.2007. Tulos 3-1 (19-25,25-15,25-21,25-17)
Naisten 4-sarjajoukkue kärsi vieraissa tappion Korson Vetoa vastaan nelieräisessä kamppailussa. Tämä oli kauden toinen tappio, mutta sarjataulukossa sipoolaisnaiset ovat mukavasti toisena viidestä joukkueesta. Seuraava kotipeli on sunnuntaina 25.11. klo 13.30 Laajasalon Voimaa vastaan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 45 OTTELUT

* SV N1 - LaVo2 11.11.2007. Tulos 3-1 (25-20,24-26,25-21,25-14)
3-1 voittojen sarja jatkuu, tällä kertaa kaatui Laajasalon Voima. Tämä oli samalla jo neljäs 3-1 voitto sipoolaisnaisille, lieko sattuman kauppaa vai onkohan sanattomasti sovittu että S-V pelaa "melkein koko rahan edestä". Toisaalta on hyvä että tulee ottelua kohden paljon suorituksia, koska samalla kuusikkopeliin saadaan arvokasta treeniä. Verkon molemmilta puolilta löytyi liigakokemusta (tosin eri vuosikymmeniltä), nimittäin Sanna Veijalainen erottui edukseen LaVo:n riveissä ja Tiina Hamunen taas loisti S-V:n hyökkäyksissä, joita hyvin puolustava LaVo ei saanut otettua kiinni.

*NaLe2 - SV N1 9.11.2007. Tulos 1-3 (12-25,25-23,17-25,19-25)
SV:n naiset ottivat perjantai-illan päätteeksi voiton Naarasleijonien kakkosjoukkueesta. Töölön Kisahallissa oli edelleen vaikea pelata, mutta sipoolaisten esitys oli huomattavasti parempaa kuin edellisessä Kisahallissa pelatussa ottelussa. Annika Etholen oli lihasrevähtymän vuoksi sivussa, ja Milla Leino pyöritti peliä onnistuneesti. S-V jatkaa sarjakärjessä paremman eräsuhteen voimin.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 44 OTTELUT

*SV N1 - Kiri-60 1 4.11.2007. Tulos 3-1 (25-22,25-11,17-25,25-16)
Kirittäret Helsingistä saapuivat Sipooseen S-V:n vieraiksi sunnuntaina 4.11. SV oli tyly emäntä hoitaessa voiton kotiin lukemin 3-1. Ensimmäisessä erässä Kiri-60 esitti parhainta peliään, mutta sipoolaiset väänsivät erävoiton itsellensä. Ottelu venyi 4 erän mittaiseksi kolmannen erän notkahduksen vuoksi, mutta ryhtiliike saatiin onneksi aikaiseksi. Edelliseen peliin verrattuna parannusta tapahtui varsinkin torjunnoissa. Iltapäivän parasta peliä esittivät libero Tanja Winter ja passari Annika Etholen.

* Kove N2 - SV N1 1.11.2007. Tulos 3-0 (25-18, 25-23, 25-23)
Korson Vedon naisten kakkosjoukkue, vai pitäisikö materiaalin perusteella sanoa ykkösjoukkue, vei pidemmän korren torstai-illan ottelussa sipoolaisia vastaan. Toisen ja kolmannen erän vääntö oli suhteellisen tasaista ja pienellä tsempillä olisi erät viety kotiin. Aina siis ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Positiivista illassa oli uudet pirteänkeltaiset lämmittelypaidat, käy katsomassa galleriasta.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 42 OTTELUT

* Vesa-SV N1 19.10.2007. Tulos 1-3 (18-25,25-21,5-25,12-25)
Etukäteen helpohkoksi vastustukseksi povattu Vesa piinasi sipoolaisnaisia neljän erän verran kauden kolmannessa ottelussa. Perjantai-ilta ja Töölön kisahalli tuntui olevan yhdistelmänä erittäin vaikea SV:n naisten ykkösjoukkueelle. Kahta ensimmäistä erää leimasivat helpot virheet ja sekaannukset vaihdoissa. Kolmanteen erään tultiin paremmalla asenteella ja peli loppujen lopuksi voitettiin ja siten paikka sarjakärjessä säilytettyä.

* SV M1 - Blues Volley 21.10.2007
Tulos 3-1
 (25-16,15-25,25-21,25-20)

Miesten ykkösjoukkueen hyvä tahti sai jatkoa. Tällä kertaa kaatui järvenpääläinen Blues Volley. Ensimmäisen erän jälkeen näytti että peli hoidetaan kotiin helposti, mutta Blues iski välittömästi takaisin ja voitti toisen erän selvin lukemin. Loppueriin sipoolaiset ryhdistäytyivät. Lopputuloksena siis 3-1 voitto. Pelin parhaimmasta esityksestä vastasi SV:n passari Robert "Robbe" Skogster.

* Speedo Beach M1 - SV M1 18.10.2007
Tulos 0-3 (25-27,20-25,21-25)

Kahden tappiopelin jälkeen SV:n miesten ykkösjoukkue pääsi vihdoin voiton makuun. Avausvoitto tuli vieraissa Nurmijärvellä torstaina, kun miehet kaatoivat Speedon puhtaasti erin 3-0. Miehet saivat nyt aloituskuusikon kasaan ja joukkepeli toimi nyt huomattavasti paremmin kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä. Speedo oli viime vuodesta tuttu joukkue ja tasainen kamppailu oli tiedossa, mutta tällä kertaa vastustajan peli oli liikaa yhden miehen varassa. Ensimmäinen erä oli tasainen mutta SV oli loppupalloissa parempi ja erävoitto tuli numeroin 27-25. Toisen erän SV voitti jo selvin numeroin 25-20. Kolmannessa erässä SV joutui taas taistelemaan, mutta lopussa vastustajan selkäranka taittui SV:n torjunnan edessä ja sipoolaiset voittivat erän 25-21. SV:n vastaanotto toimi tällä kertaa hyvin Bo-Johan Weckmanin ja Harri Konttisen toimesta ja Stefan Nymander pääsi hyvin lopettamaan nopeat hyökkäykset keskeltä. Puolustus toimi selvästi paremmin kuin edellisissä peleissä. Tästä on hyvä jatkaa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 41 OTTELUT

* SV N1 - PuMa2 14.10.2007
Tulos 3-0 (25-11, 25-21, 25-21)
Sipoolaisnaiset ottivat voiton PuMan nuoresta joukkueesta suoraan kolmessa erässä. Ensimmäinen erä oli selkeästi paras, jossa sekä puolustus että hyökkäys toimivat lähes moitteetta. Toiseen ja kolmanteen erään saatiin mahtumaan erikoisia virheitä ja tilanteita, mutta sipoolaiset pelasivat jatkuvasti muutaman pisteen voitolla. Kokemus, selkeä ja rauhallinen pelityyli katkaisi PuMan selkärangan. PuMalta löytyi lupaavia nuoria, varsinkin libero pelasi hienosti ja sai puolustettua SVn pommeja. Omiltamme näimme positiivisen esityksen ja pidettäköön Haran "vähäeleistä" laidalla oloa jonkinlaisena merkkinä pelaamisen tasosta.

* SV N2 - KoVeN5. Kauden avausottelu 14.10.2007
Tulos 3-1 (25-15,26-24,23-25,25-23)
Sipoolaisnaiset jatkavat voittojen sarjaansa. Naisten 4-sarjajoukkue otti kotivoiton Korson Vedosta, samalla N2 joukkuueen juniorit pelasivat ensimmäisen ottelunsa aikuisten sarjassa! Ensimmäisessä erässä nähtiin hienoja Marinan puolustuksia ja Eijan hyökkäyksiä. SVn harmiksi Lauran nilkka nyrjähti heti ottelun alkumetreillä. SV hävisi kolmannen erän, mutta voitti ottelun lopulta 3-1. Hyvä tytöt!!

* SV M2 - Tapanilan Erä 2, Kauden avausottelu 9.10.2007
Tulos 3-2 (24-26,25-16,22-25,25-22,15-7)
SVn miesten kakkosjoukkue tasoitti tilanteen "Erä-peleissä", nimittäin vastujaksi saapui myös kakkosjoukkueelle Tapanilan Erä. Erä oli kokenut joukkue ja pelasi hyvin yhteen sipoolaisten vielä miettiessä parasta kokoonpanoansa. Ottelu käytiin hyvässä hengessä ja varsinkin juniorit pelasivat positiivisesti. "Senioreista" onnistuivat parhaiten Juhana ja Markus. Mainittakoon myös Bojon mallikkaat puolustukset. SV väänsi viimeisessä erässä vielä uuden vaihteen päälle ja otti viiden erän ottelun nimiinsä.  

* SV M1 - Tapanilan Erä 1, Kauden avausottelu 8.10.2007
Tulos 1-3 (16–25, 25–15, 25–27, 19–25)
Sibbo-Vargarnan miesten ykkösjoukkue kärsi harmittavan tappion Tapanilan Erälle maanantai-iltana Sipoon koulukeskuksen liikuntasalissa. Vaikka Erältä yksi erä vietiinkin, ja henkilökohtaista taitoa löytyi sipoolaisten rivistöstä runsaasti, niin S-V:n peliä leimasi yhteenpelaamattomuus joukkueena. Varsinkin jujut jäivät helposti kenttään ja ns. helppojen pallojen hoitamisessa oli parantamisen varaa. Sipoolaisista parhaiten onnistuivat Jori Lindroos ja Harri Konttinen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIIKON 40 OTTELUT 

* Espoo-Lentis - SV N1, Kauden avausottelu 7.10.2007
Tulos 0-3 (21-25,16-25,22-25)
Sibbo-Vargarnan naisten ykkösjoukkue otti avausvoiton Espoo-Lentiksestä selkein lukemin 0-3. Ensimmäisessä erässä Espoon nuori joukkue tuli vahvalla asenteella peliin ja ottikin erän alkuun usean pisteen johdon Sipoon vielä herätellessä jalkojaan. Puolustuksen rivit saatiin onneksi kuntoon ja loppuerä sujui sipoolaisten tahdittamana. Toisessa erässä S-V:n torjunta saatiin ajoitettua oikein ja Espoon oli vaikea saada iskujaan kenttään. Samaan aikaan sipoolaiset saivat hyökkäykseen tehoja: Hamun, Jossun ja Sari iskut jäivät toinen toisensa jälkeen kenttään. Kolmannen erän lopputulos alkoi jo erän alkumetreillä näyttäämään selvältä, mutta espoolaiset saivat loppuerään pitkän syöttöputken, jota S-V ei meinannut saada katkaistua. Erän loppumetreillä ryhti löytyi ja tuloksena siis selkeä 0-3 voitto. Tästä on hyvä jatkaa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SYKSYN TURNAUSTEN TULOKSIA:

* Naisten ykkösjoukkueelle hieno turnausvoitto Espoonlahden Iskun syysturnauksesta 30.9.2007!
Sibbo Vargarnan naiset voittivat Espoonlahden Iskun syysturnauksen! Joukkueita mukana oli kaikenkaikkiaan 9, joista 2 joukkuetta 3-sarjatasolta ja loput 2-sarjasta. Edellisen viikonlopun tahmea esitys oli unohtunut ja turnaukseen tultiin erilaisella asenteella, ja ennenkaikkea joukkueena. Alkusarjassa olivat vastassa VanLe ja Keika. Sipoon syötöt olivat molemmille joukkueille myrkkyä ja pääsimme suoraan erätappioitta loppupeleihin. Loppupeleissä oli vastassa molemmat Kiri-60:n joukkueet. Turnauksen parasta peliä oli tarjolla ennakkotiedoista päätellen kovinta vastusta Kiri-60 I:stä vastaan. Myös molemmat loppusarjan ottelut hoidettiin kotiin erätappioitta ja vaikka viimeisessä erässä pohkeet alkoivat painamaan, niin se hoitui rutiinilla kotiin. Turnaus oli hyvää treeniä tulevaa sarjakautta ajatellen. Kaikenkaikkiaan positiivinen esitys.

* Naarasleijonien 25-v juhlaturnaus 22.9. Töölön kisahallissa
Sibbo-Vargarnan naisten ykkösjoukkueelle 3. sija NaLen juhlaturnauksessa. Turnauksessa päästiin kokeilemaan pelaamista yhdessä ensimmäistä kertaa. Pelitulokset nähtävissä NaLe:n kotisivuilta http://naarasleijonat.sporttisaitti.com/tiedotearkisto/?num=12205